TestPark – centrul medical de analize cu cele mai mici prețuri din țară

TestPark – centrul medical de analize cu cele mai mici prețuri din țară

La Chișinău se deschide centrul medical de analize cu cele mai mici prețuri existente. Este vorbade TestPark, cunoscut anterior publicului ca TestRapid, ce presta servicii de testare a populației pentru virusul SARS-COV 2 cu cele mai avantajoase condiții din Moldova.

Cu gândul la confortul pacienților săi, TestPark a devenit un laborator universal de analize medicale, ce întrunește cele mai noi tehnologii de recoltare și analiză, dar și specialiști calificați disponibili pentru consultații. Filosofia companiei este să ofere servicii medicale de calitate care să fie accesibile pentru toată lumea, astfel ca oamenii să poată beneficia de analize și teste de rutină, prevenind îmbolnăvirile sau detectând bolile la nivel incipient. Prin acest demers, TestPark își oferă aportul în formarea unei societăți mai responsabile și mai sănătoase.

Cu ocazia deschiderii noului centru, în perioada 06 – 17 iunie, TestPark își va onora pacienții cu cadouri speciale de fidelitate – carduri de reducere de 15% pentru tot spectrul de servicii TestPark. De asemenea, toți cei care au beneficiat cel puțin o dată de serviciile laboratorului TestRapid, vor primi și ei carduri cu 15% reducere la centrul TestPark.

O premieră absolută în domeniul investigațiilor medicale este clubul de membri TestPark – oferirea calității de membru onorabil al centrului cu o reducere pe viață de 25% la absolut toate serviciile prestate de TestPark. Cu un principiu de funcționare similar cu cel al asigurărilor de sănătate, clubul de membri oferă posesorilor săi șansa de a aloca în avans un buget pentru investigații și examene medicale, având un șir de beneficii și priorități avantajoase.

Toate detaliile privind laboratorul TestPark, serviciile prestate și cardul de membru, le puteți afla accesând pagina .

Centrul medical de analize TestPark își va deschide ușile pe str.Vlaicu Pârcălab 52 (ULIM), noi sedii urmând a fi lansate în curând.