background test park

Test Park – Family Diagnostics

TestPark este un centru medical specializat în diagnosticul de laborator și consultații medicale. Nivelul internațional de calitate, deservirea excepțională și soluțiile inovatoare de diagnosticare reprezintă principalele priorități ale activității noastre.

Cu gândul la confortul pacienților noștri, TestPark a devenit un laborator universal de analize medicale, ce întrunește cele mai noi tehnologii de recoltare și analiză, dar și specialiști calificați disponibili pentru consultații. Filosofia companiei este să ofere servicii medicale de calitate care să fie accesibile pentru toată lumea, astfel ca oamenii să poată beneficia de analize și teste de rutină, prevenind îmbolnăvirile sau detectând bolile la nivel incipient. Prin acest demers, TestPark își oferă aportul în formarea unei societăți mai responsabile și mai sănătoase.

PRECIZIE SI CALITATE

PRECIZIE SI CALITATE

Credem în performanță și de aceea investim în tehnologii de ultimă generație, în personal bine pregătit și în tehnici de lucru la cele mai înalte standarde. Toate acestea ne oferă calitate și viteză în prelucrarea analizelor.

UN NUMAR MARE SI VARIAT DE INVESTIGATI

UN NUMAR MARE SI VARIAT DE INVESTIGATI

Investigatiile si analizele noastre acopera domenii variate. Performanta echipamentelor si managmentul profesionist garanteaza pacientilor nostri cele mai rapide rezultate, la cea mai inalta calitate. Sanatatae Ta este prioritatea noastra!

ACCESIBILITATE

ACCESIBILITATE

Laboratorul nostru este situat in centrul orasului Chisinau. Transport accesibil din fiecare colt al orasului. In termen lung depunem efort sa ne extindem si in alte sectoare ca sa fim si mai aproape de tine.

Rapiditate

Rapiditate

Rezultatele la peste 96% din analizele efectuate se oferă în aceeași zi în cazul prelevării analizelor până la ora 11.00 dimineața.

Inovativ și comod

Inovativ și comod

Deservirea online reprezintă una din inovațiile implementate în domeniul analizelor de laborator. Am dezvoltat pagina web modernizată Test Park ca să le oferim clienților posibilitatea micșorării timpului de interacțiune în centre prin alegerea preventivă online a testelor, programarea vizitei, achitarea pentru servicii, deservirea la ghișeu separat, precum și vizualizarea online a rezultatelor și recepționarea la poșta electronică.

SIGURANȚĂ ȘI ÎNCREDERE

SIGURANȚĂ ȘI ÎNCREDERE

Utilizarea softurilor specializate de laborator și marcarea cu coduri de bare a fiecărei probe, în combinație cu echipamentele moderne certificate permit ca TestPark să asigure o activitate precisă, trasabilă și rapidă, ceea ce ne permite să ne bucurăm de o încredere sporită din partea pacienților noștri.

DIAGNOSTICARE EXACTĂ

DIAGNOSTICARE EXACTĂ

Accesul la echipamente performante ne permite efectuarea testelor cu o exactitate și precizie matematică, ceea ce exclude erorile sau inexactitățile umane.

RECOLTARI LA DOMICILIU

RECOLTARI LA DOMICILIU

În cazul in care pacientul nu este transportabil sau pentru asigurarea confortului pacienților de a li se preleva probele medicale la ei acasă, echipa TestPark oferă opțiunea de prelevare a analizelor la domiciliu sau birou. Serviciul de recoltări la domiciliu este disponibil doar în baza unei programări prealabile.