CP01

CHECK - UP PROFILACTIC FEMEI

1.

  Hemoleucograma

2.

  VSH

3.

  Glucoza

4.

  Amilaza pancreatică

5.

  Lipaza

6.

  Colesterol total

7.

  Trigliceride

8.

  HDL

9.

  LDL

10.

  Bilirubina totală

11.

  Aspartat aminotransferază (AST)

12.

  Alanin aminotransferază (ALT)

13.

  gGTP

14.

  Proteina totală

15.

  Lactat de hidrogenază (LDH)

16.

  Creatinină

17.

  Ureea

18.

  Acidul uric

19.

  Fe

20.

  Calciu

21.

  Protrombina

22.

  Fibrinogen

23.

  TSH

24.

  FT4

25.

  HBs Ag

26.

  Anti HBs Ag

27.

  Anti HBc Ac

28.

  Analiza general a urinei cu sediment

29.

  Frotiu ginecologic a florei vaginale

30.

  Consultația ginecologului

2275 lei
Material

Sânge

Material

Urina

Pregătire pacient

Recoltare probe de sange
  • Se recoltează dimineața pe nemâncate. O cantitate cât de mică de alimente, suc, ceai sau cafea pot interfera cu anumiţi parametrii ai analizei.
  • Cu o seară înainte, ultima masă nu trebuie să depășească ora 18.00 și trebuie să fie cât mai ușoară: fără grăsimi, prăjeli, dulciuri, sucuri concentrate etc.
  • Până la colectare se poate ingera apă plată în cantitate liberă.
  • Nu se recoltează după efort fizic - o serie de parametri sunt foarte sensibili la efort muscular. Plânsul (în special la copii), emoțiile puternice, frica pot influența rezultatele testului.
  • Nu se recoltează după o noapte nedormită (petreceri sau muncă), stresul acumulat în astfel de situații și perturbarea ciclului circadian influențează semnificativ o serie de parametri.
Recoltare probe de urina
  • Este necesară igienizarea locală, înainte de micțiune, cu apă și săpun. Trebuie să recoltezi cel puțin 10 ml (jetul mijlociu) din prima urină de dimineață, într-un recipient steril.
  • Recoltarea se face anterior începerii unui tratament cu antibiotic sau după 5 zile de la ultima doză administrată de antibiotic.
  • Folosește recipiente sterile – pentru adulți se folosesc urocultoare sterile, iar pentru sugari/copii mici – punguțe sterile de unică folosință.
  • Si aici sunt pasi clari de urmat. In unele cazuri ti se poate recomanda intreruperea medicatiei care poate induce interferente, cu cel putin 12 ore (de preferat 48 - 72 ore) inaintea inceperii recoltarii.

Rezultatul

Pentru ca rezultatele sa reflecte o situatie cit mai reala a starii Dvs de sanatate pe linga dotarea tehnologica avansata si profesionalismul personalului nostru calificat, este nevoie si de pregatirea Dvs. corecta pentru analize. Iar la interpretarea corecta a rezultatelor analizelor, neaparat nu evitati sa apelati la medicul curant care cunoaște antecedentele, pentru ca rezultatele Dvs. sunt doar o etapă în stabilirea diagnosticului si tratamentului adecvat.

Echipament utilizat

Biosystems A15

Random Access Analyzer (biochemistry automate)

Mindray CL-900i

Chemiluminescence Immunoassay System

Mindray BC 5150

Coagulometru semiautomat, oferă rezultate rapide cu o acuratețe și precizie de neîntrecut.

DIRUI H100

Urina Analyzer

Analize conexe recomandate

Pentru a primi o imagine completă a stării de sănătate, deseori medicii au nevoie să investigheze valorile mai multor parametri, inclusiv legăturile dintre ei. De aceea, TestPark recomandă efectuarea următoarelor analize conexe.